Groentemannetjes met aquarelpotloden

LET OP: DEZE CURSUS IS NOG TE VOLGEN T/M 22 FEBRUARI 2024

Cutie-alert! Zijn ze niet schattig, deze groentemannetjes?

In deze cursus van 5 video's (meer dan 100 minuten) leer je eerst alles over gezichtsuitdrukkingen door het tekenen van ogen en ga je daarna aan de slag met het tekenen van de vrolijke groentemannetjes met aquarelpotloden. Na het volgen van de cursus kun jij je eigen boontjes doppen en is er geen groente meer die jij niet vast kan leggen op papier.

 

Voor wie?

Iedereen die al ervaring heeft met aquarelpotloden. Heb je dat niet? Dan raad ik je aan eerst de cursus 'Aquarelpotloden voor Beginners' te volgen. Er is daarnaast een fijne korting als je ze in één keer samen koopt!

 

Materialen

De benodigde materialen dien je zelf aan te schaffen. 

Voor deze cursus is het handig als je minimaal de volgende materialen tot je beschikking hebt:

- aquarelpotloden (diverse kleuren, in deze cursus gebruik je meer kleuren dan in de cursus 'Aquarelpotloden voor Beginners'. Een set van 20  potloden dekt de lading wel. Wil je precies dezelfde kleuren gebruiken als ik? In de cursus kun je een lijst vinden met alle gebruikte kleuren)

- gum

- mixed media papier 250 grs (of zwaarder)

- penselen of aquabrush

 

*In deze cursus zijn wat verbeteringen aangebracht ten opzichte van de  cursus 'Aquarelpotloden voor Beginners'. Zo heb ik met twee camera's gefilmd, daardoor kun je uit meerdere hoeken zien

wat ik doe en zijn er chapters in de video's aangebracht, zodat je makkelijk

naar een bepaald onderdeel kunt zoeken*

 

Let op

Dit is een online product. Na aanschaf ontvang je een mail met een link waarna je een account aan kunt maken en de lessen digitaal kunt volgen in de leeromgeving. Bewaar deze link dus goed!