Duo 'Aquarelpotloden voor Beginners' en 'Groentemannetjes'

LET OP: DEZE CURSUSSEN ZIJN NOG TE VOLGEN T/M 22 FEBRUARI 2024

 

Waarom niet gelijk allebei de cursussen doen? 

Zo leer je eerst alle in's en out's van het werken met aquarelpotloden en kun je vervolgens meteen door met het maken van de schattige groentemannetjes.

Maar liefst 10 lessen en 1 bonusles verdeeld over 14 video's (meer dan 280 minuten video!) staan voor je klaar.

 

Voor wie?

Iedereen die nog niet veel tekenervaring heeft, al een tijd niet heeft getekend en het graag weer op wil pakken, of wie nog geen ervaring heeft met het tekenen met aquarelpotloden én die vervolgens gelijk een stapje verder wil gaan met de lieve groentenillustraties!

 

Materialen

De benodigde materialen dien je zelf aan te schaffen. 

Voor deze cursus is het handig als je minimaal de volgende materialen tot je beschikking hebt:

- aquarelpotloden (diverse kleuren, met een set van 20 potloden kom je al een heel eind, bij de introductie van de cursus 'groentemannetjes' staat een lijst met alle specifieke kleuren die ik heb gebruikt. Het is niet noodzakelijk dat je exact deze kleuren tot je beschikking hebt)

- gum

- mixed media papier 250 grs (of zwaarder)

- penselen of aquabrush

- In de cursus 'Aquarelpotloden voor beginners'vertel ik je welke materialen en merken mijn persoonlijke favorieten zijn. 

 

Let op

Dit is een online product. Na aanschaf ontvang je een mail met een link waarna je een account aan kunt maken en de lessen digitaal kunt volgen in de leeromgeving. Bewaar deze link dus goed!